Vanoers.nlDga en familiebedrijvenHet jaarlijkse familiebedrijvendiner

Het jaarlijkse familiebedrijvendiner (2024) 

Familiebedrijvendiner 2024

Afgelopen donderdag was ons jaarlijkse familiebedrijvendiner, dit keer waren we met een mooie groep ondernemers te gast bij een zeer innovatief en duurzaam familiebedrijf: Snijtechniek Brabant.

Familiebedrijven zijn uniek

We realiseren ons al jaren dat familiebedrijven uniek zijn en een belangrijke motor voor onze economie en werkgelegenheid. We zijn dan ook trots dat we als Van Oers hier al jaren voor mogen werken. Snijtechniek Brabant is een ervaren en vooruitstrevende partner die innovatie, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ze maken gebruik van de modernste freesmachines en -technologie om sneller, efficienter en duurzamer met aluminium te bouwen.

Innovatie en duurzaamheid gaan hand in hand. Voor familiebedrijven zit dit vaak in het DNA. Het is noodzakelijk om op lange termijn toekomstbestendig te zijn en te blijven. Tijdens de avond zijn Keswin Corporaal en Jeroen Mathijssen dieper op dit thema ingegaan. Hoe doe je dat dan en hoe pak je dat concreet aan.

Ons Next Gen programma

De dynamiek van een familiebedrijf kenmerkt zich verder door de overlap van ‘eigendom’, ‘familie’ en ‘bedrijf’. Het zorgvuldig omgaan met deze thema’s kan voor rust en langetermijn succes zorgen. Van Oers heeft daarvoor een uniek ‘Next Gen programma’ ontwikkeld wat de volgende generatie klaarstoomd op deze thema’s. Wilt u hier mee van weten, kijk dan hier voor ons programma in 2025: NEXT GEN op koers.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bezoek dan eens onze pagina over DGA en Familiebedrijven. Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te mailen naar info@vanoers.nl of via onderstaande button.

Neem contact op

  • icon

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Willem Bakker
Willem Bakker | Senior manager fiscaal
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!