Vanoers.nlHR SolutionsVerschillende vormen zorgverlof

Verschillende vormen zorgverlof 

Verschillende vormen zorgverlof

Iedere medewerker krijgt wel eens te maken met onverwachte gebeurtenissen waardoor hij/zij op dat moment niet kan werken. Dit kan te maken hebben met ziekte van familieleden of een kind dat is gevallen en naar de dokter moet.

Duidelijk overzicht van de mogelijkheden rondom zorgverlof

In deze situaties kan er gebruikgemaakt worden van twee soorten zorgverlof: kort- en langdurend. Maar wanneer pas je welke vorm toe? Hier zijn verschillende afspraken over gemaakt, maar wellicht vindt u het lastig om dit te bepalen. Daarom hebben wij een stroomschema ontworpen die u duidelijk laat zien welke vorm van zorgverlof van toepassing is.

Download het stroomschema voor zorgverlof gemakkelijk via onderstaande button

Download het schema

Meer informatie

Onze HR-specialisten hebben getracht e.e.a. overzichtelijk voor u op een rij te zetten, mocht u toch vragen hebben of tegen een lastige casus aanlopen, neem dan contact op met één van onze HR-specialisten. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: hrsolutions@vanoers.nl.

Neem contact op

HR Solutions

Wilt u zeker zijn van een correcte en betrouwbare salarisadministratie?

Als u alles goed geregeld heeft voor uw mensen, investeert u direct in de toekomst van uw bedrijf en onderneemt u met voorsprong. Dat is hoe we er bij Van Oers naar kijken. Daarom adviseren onze specialisten van HR Solutions u over alles wat te maken heeft met loonadministratie en personeelszaken, zodat u financieel en juridisch alles op orde heeft en vanuit daar kansen kunt creëren.
Meer informatie
Loonadministratie zelf doen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anniek Auwen
Anniek Auwen | HR-specialist
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!