Vanoers.nlIT AdviesVersterk uw informatiebeveiliging met Awareness trainingen van Van Oers

Versterk uw informatiebeveiliging met Awareness trainingen van Van Oers 

Versterkt uw Informatiebeveiliging met Awareness Trainingen van Van Oers IT Advies

In het huidige digitale landschap is informatiebeveiliging een topprioriteit voor bedrijven van alle omvang. Hackers en cybercriminelen worden steeds geavanceerder, waardoor de risico’s op datalekken, ransomware-aanvallen en andere cyberbedreigingen toenemen. De zwakste schakel in elk informatiebeveiligingssysteem blijft echter de menselijke factor. Daarom is het cruciaal dat organisaties investeren in security awareness-trainingen om hun medewerkers bewust te maken van de risico’s en hen de juiste vaardigheden bij te brengen om incidenten en aanvallen op het gebied van informatiebeveiliging te voorkomen.

Security awareness trainingen

Van Oers biedt security awareness trainingen aan om organisaties te helpen hun digitale weerbaarheid te vergroten. Het team van deskundigen is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte trainingen die inspelen op de specifieke behoeften en uitdagingen van elke klant. De security awareness trainingen van Van Oers richten zich op verschillende gebieden, waaronder:

  • Phishing en social engineering: Medewerkers leren phishing-aanvallen, nepwebsites en andere vormen van sociale manipulatie te herkennen en hier adequaat op te reageren.
  • Sterkere wachtwoorden: Trainingen over het creëren van sterke, unieke wachtwoorden en het gebruik van wachtwoordbeheerders.
  • Veilig internetten: Bewustzijn over online bedreigingen zoals malware, ransomware en hoe veilig te surfen en te downloaden.
  • Gegevensbeveiliging: Richtlijnen voor het veilig verwerken, opslaan en delen van gevoelige gegevens, inclusief GDPR-nalevingstrainingen.
  • Beveiligingsbeleid: Medewerkers worden op de hoogte gebracht van het beveiligingsbeleid van het bedrijf en de procedures die ze moeten volgen.

Deze trainingen worden aangeboden in verschillende formaten, waaronder klassikale sessies, e-learningmodules, simulatieoefeningen en phishing-/vishingcampagnes, Zodat ze toegankelijk zijn voor organisaties van elke omvang. Bovendien worden de trainingen regelmatig bijgewerkt om te blijven voldoen aan de nieuwste dreigingen en beste praktijken op het gebied van informatieveiligheid.

Door de security awareness van uw personeel te vergroten met de trainingen van Van Oers, vermindert u de kans op menselijke fouten die kunnen leiden tot kostbare datalekken of beveiligingsincidenten. Investeer vandaag nog in uw digitale weerbaarheid en bescherm uw bedrijf tegen groeiende cyberdreigingen.

Meer informatie

Wil u weten hoe Van Oers u kan helpen om de weerbaarheid binnen uw organisatie te vergroten? Neem dan contact op met één van onze specialisten via onderstaande button of per mail: IT-Advies@vanoers.nl

  • icon
Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers
IT Advies

Wilt u cyberrisico’s voorkomen?

Wie onderneemt, heeft heel wat data te beveiligen. Van Oers helpt u cyberrisico’s inperken, zodat u niet alleen financieel maar ook online gezond blijft. Dat is ondernemen met voorsprong! En onze IT-specialisten gaan nog een stap verder. Wij optimaliseren en automatiseren uw bedrijfsprocessen en creëren daarmee nieuwe kansen.
Meer informatie
10 tips voor 2020: Cybersecurity

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brechtje Brugman-Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers | Manager IT advies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder.